top of page

algemene voorwaarden

zwangerschapsshoot

We verzamelen samen alle informatie voor de shoot: plaats, datum, tijdstip, benodigdheden, wat mee te nemen (als het op een andere locatie dan thuis is), etc. Meestal plannen we lang van tevoren een datum en kun je even voor de datum contact opnemen voor meer details. Dit is het handigst via email of whatsapp.

2

geboortereportage

Aangezien ik ook geboortes fotografeer zullen deze altijd voor gaan. Heb je een zwangerschapsshoot of postpartum sessie gepland staan en ik word weggeroepen voor een geboorte dan kan dat. De shoot zal dan op een later tijdstip plaatsvinden/zich voortzetten. Ook als ik een hele nacht heb overgeslagen door een geboorte zullen de shoots de volgende dag in ieder geval in de ochtend niet doorgaan. 

Mocht jouw baring buiten de aangegeven periode vallen zal ik natuurlijk altijd proberen om alsnog zelf te komen of een back-up fotografe in te schakelen. In het geval dat dit niet lukt zal ik de geboortereportage uiteraard niet in rekening brengen.

3

keizersnede

Ik zou natuurlijk ook heel graag jouw keizersnede willen fotograferen. Echter ben ik hiervan afhankelijk van het ziekenhuis. Of dit een mogelijkheid is zal dus in overleg met het ziekenhuis moeten. Voor een geplande keizersnede is hier voorafgaand aan de baring natuurlijk meer tijd voor. Voor een spoedkeizersnede is het afhankelijk van het team dat op dat moment aanwezig is. Mocht het niet mogelijk zijn om als fotografe bij jouw keizersnede te zijn, dan kan ik de voorafgaande weeën en het 'golden hour' natuurlijk alsnog vastleggen. De geboortereportage zal dan ook in elk geval in rekening gebracht worden.

4

postpartum sessie

Bij een postpartum sessie kom ik bij je aan huis (of in nood in het ziekenhuis). Dit is geen gestylde shoot. Ik fotografeer de natuurlijke gang van zaken.

5

de beelden

Als de betaling binnen is krijg je de foto's van de zwangerschapsshoot, geboortereportage en/of postpartum sessie te zien waaruit je kan kiezen. Deze zijn grotendeels onbewerkt en met een groot watermerk erdoorheen. Deze zijn uitsluitend bedoeld om jouw keuze uit te maken en mogen niet worden verspreid op social media o.i.d. Ik stuur deze naar je toe via WeTransfer.

6

de keuze

Aan de hand van de foto's met watermerk maak je een keuze en kun je de nummers van de bestanden aan mij doorgeven. Ook extra bestanden kunnen worden nabesteld, volgens het tarief op de prijslijst. 

7

de nabewerking

De nabewerking van jouw foto's duurt maximaal 2 weken. De foto's worden via WeTransfer verstuurd.

8

aansprakelijkheid

Larissa Zanstra stelt zich niet verantwoordelijk voor ongevallen tijdens een zwangerschapsshoot, geboortereportage en/of postpartum sessie.

Larissa Zanstra stelt zich niet verantwoordelijk voor het leveren van minder of minder goede foto's dan normaal door omstandigheden als (onverwachts) slecht weer. Larissa Zanstra zal het volledige bedrag van de zwangerschap shoot in rekening brengen. 

Ben jijzelf of is jouw partner of kind ziek? Laat dat dan alsjeblieft weten, dan verplaatsen we de zwangerschap shoot of postpartum sessie. 

9

annulering

Je dient jouw afspraak minimaal 1 week van tevoren te annuleren. 

Bij ziekte verwacht Larissa Zanstra dat je binnen 2 weken een nieuwe afspraak maakt.

Neem je geen contact meer op na het maken van de afspraak, of kom je niet opdagen op het afgesproken tijdstip? Dan zal ik een bedrag van 50,00 in rekening moeten brengen. 

10

betaling

Je krijgt na de laatste shoot van jouw pakket een factuur. Deze dient binnen 7 dagen voldaan te zijn. 

11

kennismakingsgesprek

Na een kennismakingsgesprek mogen beide partijen, zowel jij als Larissa Zanstra, het aangeven als er geen klik is. Bij de intieme fotografie die ik aanbied is het belangrijk dat er van twee kanten een klik is.

12

auteursrecht

Het auteursrecht van de foto's ligt bij Larissa Zanstra. De foto's mogen niet zonder akkoord van Larissa Zanstra gepubliceerd worden. De foto's mogen niet worden bewerkt, bijgesneden etc.

Het auteursrecht van de inspiratiebeelden die worden getoond op deze website liggen bij Wix.com en Unsplash.

13

naamsvermelding

Als de foto's gebruikt worden voor bijvoorbeeld op social media, moet er ten alle tijden naamsvermelding (Larissa Zanstra) bij staan. Op instagram volstaat een tag met @larissa.zanstra.official ook.

bottom of page