CHICKA CHICKA MAGAZINE

Voor vrouwen, door vrouwen: Het Spaanse Chicka Chicka magazine, een concept bedacht door Willemijn, is een community bestaande uit power women die weten wat ze willen. Zij staan voor diversiteit, vrijheid en houden van kunst & mode. Voor dit concept heb ik foto's gemaakt in de Raadhuisstraat in Amsterdam, te vergelijken met de Mercado San Miguel in Madrid, waar dit verhaal zich afspeelt. Charlie is het boegbeeld voor deze community, samen met de 3 outfits die dezelfde kracht uitstralen. Kortom, een ode aan de vrouw dus.

Fotografie door Larissa Zanstra [LZ]

Concept & styling: Willemijn van der Hoorn

Model: Charlie van Gorkum

BLOOM YOUR FLOWER

De zomer is een tijd van nieuwe energie, nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Het zonlicht verandert de manier waarop we naar dingen kijken. De lucht ruikt anders, de wereld lijkt vrolijk wakker te worden elke dag en het gras is groener en zachter. We zijn ons meer bewust van onze omgeving. Door kennis van deze natuurlijke omgeving snappen we het proces van de seizoenen, zoals de transformatie van bloemen. Elke bloem bloeit wanneer het haar tijd is. En wanneer we ons bewust worden van het feit dat we onderdeel zijn van deze natuur, kunnen we onze eigen zaden planten en opbloeien.

Fotografie, concept & styling door Larissa Zanstra [LZ]

Model: Valerie de Haan

BE MY GUIDE IN THE DARK

We zijn overweldigd en overprikkeld door alle informatie die we de hele dag door tot ons krijgen. Sommige van ons worden er zelfs depressief van of krijgen een burn-out. We moeten zoeken naar een uitweg. De rust pakken die we nodig hebben om te herstellen en nieuwe energie te krijgen om met onze informatie stress om te gaan. Ik denk dat het bos de perfecte plek is om die rust te vinden. Het DNA van bomen vertoont namelijk gelijkenissen met die van ons. We voelen ons er thuis. Het bos is onze guide in the dark.

Fotografie, concept & styling door Larissa Zanstra [LZ]

Model: Nina de Jager

EYE OF THE STORM

We zijn onzeker over onze toekomst. Bang. Het klimaat lijkt drastisch te veranderen en onze wereld staat op zijn kop. Zal het een nachtmerrie worden of een droom? Er is een storm gaande in ons hoofd. Onze geest is verward. Zullen wij de natuur redden en zal de natuur ons redden? Dream away and think about it...


Fotografie, concept & styling door Larissa Zanstra [LZ]
Modellen: Margot Peelen & Sebastiaan Groot

AM'S VOEDINGSADVIES

Voor haar bedrijf Am's voedingsadvies wilde Amber graag foto's die echt haar persoonlijkheid en liefde voor koken en bakken benadrukten. We creëerden een informele en natuurlijke sfeer zodat ze met haar passie en missie zoveel mogelijk mensen kan helpen met hun voedingspatroon.
 

Fotografie, concept & styling door Larissa Zanstra [LZ]

Model & eigenaar van Am's voedingsadvies: Amber Entius

NATURE NEXT TO YOU

Als je denkt aan Nederland, wat komt er in je op? In mijn ogen zijn de polder en de zandduinen karakteristieke eigenschappen van het Nederlandse landschap. Ik wil laten zien dat dit vormgegeven landschap ook mooi is. Het is de natuur next to you. Natuur waar we meer connectie mee zouden moeten voelen. 
 
Fotografie, concept & styling door Larissa Zanstra [LZ]
Model: Britt Hoogland

CONCEPTUELE FOTOGRAFIE | CREATIEVE COACHING | GRAFISCHE ILLUSTRATIE

  • Larissa Zanstra | LinkedIn
  • LZ | Pinterest
  • lz.thelabel | Instagram
  • Larissa Zanstra LZ | facebook
  • Larissa Zanstra [LZ] | YouTube