Zoeken

WAT VOOR COACH BEN IK?

Ben jij freelancer, student of een startend bedrijf en loop je vast met een creatief project, het ontwikkelen van een concept of het helder krijgen van een visie? Of vraag je je af hoe je inspiratie en motivatie uit de natuur kan halen? Dan zijn mijn persoonlijke, creatieve coaching sessies misschien wel wat voor jou!Intussen weet je waarschijnlijk dat ik fotograaf en coach met een webshop ben. Mijn fotografie projecten en producten uit de webshop komen dan ook vaak voorbij op mijn website, Instagram en YouTube. Maar over coaching daarentegen heb ik nog niet zoveel gedeeld. Daar is deze blog namelijk voor! In deze eerste blog zal ik je daarom vertellen wat voor coach ik ben en deel ik in de verdere blogs ook kennis en tips.


Hoe en waarom ben ik creatieve coach geworden?

Tijdens mijn opleiding voor Allround Styling op Academie Artemis, die ik inmiddels heb afgerond, heb ik conceptueel leren denken. Kort gezegd is een concept een plan van waaruit je gaat werken. Erg belangrijk dus. Verschillende professionals uit het creatieve vak hebben mij geleerd hoe dit in zijn werk ging en daarna ben ik dit blijven gebruiken als basis voor mijn werk, zoals mijn fotoseries en het idee achter mijn webshop. Ook heb ik daar mijn visie ontwikkeld voor mijn werk van nu.


Ik merkte dat ik het toen al erg leuk vond om mijn medestudenten te helpen als zij hiermee vastliepen. De ontwikkeling van een concept kan namelijk op veel verschillende manieren en is persoonlijk. Maar ook als ze hulp nodig hadden met het halen van inspiratie of motivatie uit de natuur en het creëren van een visie. Deze passie is uitgegroeid tot mijn werk als creatieve coach.


Maar het verreiken van mijn vaardigheden en kennis is nog niet gestopt. Ik lees boeken, kijk video's en documentaires, doe een master in antropologie, waarin ik leer wat ons mens maakt, en blijf zelf concepten creëren en mijn visie bijschaven. Ook haal ik elke dag inspiratie en motivatie uit de natuur. Vanuit deze sterke basis, blijvende ontwikkeling en moderne informatie kan ik jou helpen. Niet alleen via deze blog, maar ook via persoonlijke coaching sessies die aanbied, altijd met creativiteit en de natuur als kern.


Contact

Heb je na het lezen van deze blog interesse of vragen gekregen? Of wil je een gratis offerte aanvragen? Vul het contactformulier in of mail naar larissa.zanstra@gmail.com en wie weet zie ik je snel!

CONCEPTUELE FOTOGRAFIE | CREATIEVE COACHING | GRAFISCHE ILLUSTRATIE

  • Larissa Zanstra | LinkedIn
  • LZ | Pinterest
  • lz.thelabel | Instagram
  • Larissa Zanstra LZ | facebook
  • Larissa Zanstra [LZ] | YouTube